Proefles aanvragen

Hieronder kun je de door jou gewenste proefles aanvragen. Kies waarvoor je een proefles wilt aanvragen:

Rijbewijs C1

Rijbewijs C zonder code 95

Rijbewijs C met code 95

Rijbewijs CE

Rijbewijs T

Rijbewijs BE

Cursus Code 95

Rijbewijs CE

Gem. opleidingsduur 25 uur Voor de gemiddelde leerling.
Dit jaar slaagden 150 chauffeurs Bij ons voor hun CE rijbewijs.

Een korte samenvatting.

Om de rijopleiding CE te volgen, moet je in het bezit zijn van een geldig rijbewijs C. Het CE rijbewijs is verplicht als je met de vrachtwagen een aanhanger, middenasser of oplegger wilt trekken die zwaarder is dan 750 kilo. Tijdens de rijopleiding CE maak je kennis met verantwoordelijkheden, leer je vaardigheden en het vakmanschap. Als vrachtwagenchauffeur ben je verantwoordelijk om veilig met de vrachtwagen te kunnen rijden.

Met onze 6 zekerheden.

Hebben wij het fundament gelegd van jouw opleiding.
  • Verantwoordelijkheid
  • Vaardigheden
  • Vakmanschap
  • Vitaliteit
  • Vrijheid
  • Veiligheid

Een investering voor de toekomst.

Rijvaardigheid, vervoer, transport, veiligheid en vitaliteit daarop ligt ons Twentse accent. Stuk voor stuk specifieke bouwstenen, die elkaar aanvullen en versterken. Daarvoor moet je bij ons zijn. Daarin zijn we grensverleggend.

Het fundament van jouw opleiding Onze zekerheden Vitaliteit, vrijheid, veiligheid, verantwoordelijkheid, vaardigheden en vakmanschap
CE1 CE BE C1 C B
Praktijkgerichte basisrijopleidingen Op weg De basis rijbewijzen
OGS+ HNR LZV SP
Baanbrekende beroepsopleidingen Onderweg De opleidingsbouwstenen per sector
VCA HEF BHV HNR ADR EPT
Klantgedreven bedrijfsopleidingen Op de werkvloer of op locatie Op maat en passend voor jouw bedrijf, incompany of bij ons

Vraag een proefles aan.

Waar wacht je nog op?

Vraag gelijk een proefles aan! Onze proefles is vrijblijvend. Je maakt je keuze voor de opleiding na de proefles. Pak jij deze kans?

Dit vindt Martijn er van.

Mijn basisopleiding was gericht op het schildersvak en na het verlaten van school dacht ik echt dat ik schilder zou zijn, voor de rest van mijn leven. Ik liep al langer met het idee om te kiezen voor een beroep met veel vrijheid. Dus op een dag heb ik gebeld met Brünen Pro om te vragen wat een C opleiding kost. Na veel wikken en wegen heb ik de stap genomen en ben een C opleiding gaan volgen bij Brünen. Man wat was dit gaaf zeg! Ik heb de juiste keuze gemaakt en het bevalt me heel goed. En je gelooft het misschien niet maar ik ben klaar voor de volgende verandering vertelt Martijn enthousiast.

“Het liefst rijd ik door heel Europa, maar bakwagens rijden vaak geen lange afstanden. Dat is niet efficiënt. Vrachtwagens met aanhanger (CE) wel. Dus heb ik weer contact opgenomen met Brünen Pro om te vragen wat de kosten en mogelijkheden zijn.”

De Brünen chauffeur.

Ons doel is om iemand op te leiden die direct bij jullie kan beginnen. De chauffeur (in spé) wordt met ons bedrijfsspecifieke programma voor de langere termijn opgeleid. Waarbij de chauffeur volledig aansluit bij jullie marktbehoefte, toekomstambitie en bedrijfskarakter.

Dit zijn onze professionals.

Ons enthousiaste team staat voor jou klaar.
Mahalia
Ik heb een directe, kort maar krachtige en flexibele leswijze. Ik zal je het zelfvertrouwen geven, wanneer je denkt dat je het niet kunt. Ik ben meegaand, gezellig, maar ook autismevriendelijk.
Peter
Ik streef naar volle tevredenheid. Ik heb gevoel voor humor, ik ben gedreven, collegiaal en prestatiegericht. De lessen zijn oplossingsgericht, zodat jij alles uit deze ervaring kunt halen.
Nick
Door mijn enthousiasme, ervaring, maar ook rust begeleid ik je tijdens de opleiding om je naar een hoger niveau te brengen. Mijn leswijze is op maat en doelgericht.
Sabine
Met mijn jarenlange ervaring begeleid ik je met veel enthousiasme. Mijn lessen zijn leuk, vol humor, leerzaam en autismevriendelijk op ieder zijn eigen niveau.
Richard
Mijn leswijze is rustig. De lessen zijn niet altijd makkelijk, ik stel hoge eisen om jou op niveau te krijgen. Ik ben klantvriendelijk, gedreven en eigenwijs wat de lessen ook leuk maakt.
Nick
Door mijn ervaring als touringcarchauffeur weet ik goed om te gaan met stressvolle, nauwe en drukke situaties. Deze kennis breng ik over tijdens mijn lessen. Zodat jij goed voorbereid en veilig de weg op kunt.

Bekijk ook andere opleidingen.

Misschien past dit ook goed bij jou. Zie alle opleidingen Vraag een proefles aan

Download BrochureProefles aanvragen

Hieronder kun je de door jou gewenste proefles aanvragen. Kies waarvoor je een proefles wilt aanvragen:

Rijbewijs C1

Rijbewijs C zonder code 95

Rijbewijs C met code 95

Rijbewijs CE

Rijbewijs T

Rijbewijs BE

Cursus Code 95

Neem contact met ons op